Facebook RSS Reset

Radiouri Online din Republica Moldova

Radiouri MoldovaRepublica Moldova are o piata media de radio destul de dezvoltata avand multe posturi de radio online de calitate. Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa asculte posturi de radio din Moldova s-a lansat de curand o platforma web cu Radiouri din Moldova care te asteapta sa o vizitezi si sa asculti posturile de radio online puse la dispozitie. Platforma mai contine de asemenea informatiile necesare pentru a receptiona radiourile in FM, punandu-va la dispozitie frecventele la care se pot asculta. Siteul OnRadio.info este structurat pe diferite categorii in functie de genul muzical pe care il abordeaza numeroasele posturi de radio moldovenesti de peste prut, astefel putem asculta muzica dance, muzica populara si de petrecere sau chiar muzica oldies si de relaxare. Pe langa muzica mai putem asculta radiouri online dedicate stirilor sau sportului.
O noutate pe care o ofera platforma nou lansata o reprezinta faptul ca radiourile online pot fi ascultate direct pe clasicul calculator, cat si pe tableta sau smartphone (cu Android sau iOS) fara a mai fi nevoie de instalarea unor programe aditionale.

Iata si o melodie dedicata Republicii Moldova la un concurs din China, Canta Cucu-n Bucovina interpretat de o chinezoaica.

Va recomandam cu placere sa ascultati si voi radiourile moldovenesti de pe OnRadio.info